Ny bil

GARANTI PÅ VÄG

Garanti På Väg ger motorgaranti och vägassistans i 10 år eller 50 000 mil, vilket som infaller först. För inträde ska bilen vara fullservad och vara max 4 år eller ha gått max 10 000 mil. Garanti På Väg följer dessutom bilen vilket kan ge ett bättre andrahandsvärde. Alla bilmärken är välkomna!

 

Motorgarantin innebär att vi betalar självrisken vid skada, den gäller oljerelaterade skador på motordelar och förutsätter att bilen omfattas av maskinskadeförsäkring. Efter maskinskadeförsäkringen ersätter vi 100% av arbete och material. Vid driftstopp med vägassistans, betalar vi nettokostnaden för bärgning eller hjälp-på-plats alternativt självrisken på normalt 1 500 kronor förutsatt att bilen är hel- eller halvförsäkrad. Mervärdet omfattar ej hyrbil, resor eller hotell.

 

Garanti På Väg ersätter inte nybilsgarantin, men kan däremot ta vid efter nybilsgarantin och ge dig ett tryggt bilägande i 10 år eller 50 000 mil, räknat från det att bilen var ny. Garanti På Väg är skriftlig och gäller efter utfärdande av Midland. För fullständiga villkor se: