Besökare som är intresserade av specialområden kan besöka dem direkt via Midlands e-handelssida.

2023-02-08 10:15:00

Midland lanserar e-handel för konsument med trafik till e-partners och bilverkstäder

Midland lanserar B2C e-handel med trafik till e-partners och bilverkstäder
E-handeln med Midland smörjmedel till konsumenter är nu live med fri frakt via ombud/ utlämningsställe.

- Med upplägget för e-handel konsument vill vi öppna upp en ny säljkanal för gör-det-självare inom olika fritidssegment som klassiska bilar, veteranbilar, båtar, husbilar och motorcyklar, säger Jonas Udd, e-handelsansvarig på Midland. - Sidan fylls även med nischat innehåll via våra e-partners. Allt ifrån Sunluxs solceller till Husbilskompisars nya ställplatsapp. Här kan besökaren direkt besöka e-partners sida och i flera fall även beställa Midlandolja tillsammans med e-partnerns sortiment.

- Vi vill inte flytta försäljning från våra ordinarie bilverkstadskunder som erbjuder fullservice till sina kunder. De marknadsförs genom "hitta verkstad" på sidan och de är de enda som kan erbjuda Midland motorgaranti och/ eller fri vägassistans eftersom mervärdena kräver service på verkstad. De gäller alltså inte för gör-det-självare.

Midlands e-handel försvarar de rekommenderade konsumentpriserna och utsätter inte befintliga företagskunder för priskonkurrens.
- Vi kan konstatera att de flesta oljemärken kan köpas till kraftigt lägre priser på nätet. I kundundersökningar bland våra kunder lyfter de fram att de uppskattar att Midland inte finns i konkurrerande lågpriskanaler på marknaden, säger han.

E-handelssidan och Midland varumärke backas upp med nya fackpressannonser i magasin för MC, båtar, Classic Cars och husbilar. Samtidigt går den digitala annonseringen igång via Google.

Besök gärna e-handeln på midland.se - vi ser fram emot dina synpunkter hälsar vännerna på Midland!

P.S. E-handel för företag med favoritorder för oljor och farligt avfall lever vidare parallellt med nya B2C e-handeln. Hör av dig om du behöver inloggning.

Resurslänkar

Midland e-partners

Hitta verkstad

Ämnen

Lifestyle, Fashion, LeisureData, Telecom, ITPartnerships, cooperationsEnvironmental technology, RecyclingTrucks, Transport vehiclesClimate issues

Tags

SKRIVEN AV

Jonas Udd

jonas.udd@midland.se

+46-31-725 34 01

Bilder & videor