Grattis Linnéa Åkesson!

2023-09-24 19:09:57

Midland grattar Linnéa för Enduro SM-guld!

Hej! Hoppas allt är bra!

Tänkte summera lite vad som hänt det senaste????

Körde Stångebroslaget i början på juli vilket gick helt okej. Tog starten men gjorde tyvärr sen en liten läskigare vurpa. Blev i alla fall 2a i dam elitklassen som jag ändå är ganska nöjd med!

Var sen iväg till Strängnäs där jag körde Gripendygnet med ett lag tjejer. Jättekul att köra tillsammans som ett lag och efter 24h körning lyckades vi vinna!

Sen drog det igång med SM igen i augusti efter ett uppehåll under hela sommaren. Först var vi i Söderhamn, där var det ett lite annorlunda upplägg då vi körde på eftermiddagen/kvällen istället. Var riktigt jobbigt med mycket sand och stalp men jag lyckades köra till mig en andra plats!

Helgen efter var det 2 dagars SM i Östersund. Där gick det inte riktigt lika bra för min del, det blev väldigt sönderkört eftersom det var så blött ute i skogen. Men jag tog mig igenom det och blev 4a båda dagarna.. Inte så nöjd med det.

Ett par veckor senare var det 2 dagars igen men i Uppsala istället. Där trivdes jag mycket bättre i spåren och jag lyckades vinna första dagen och bli 2a andra dagen. Jättenöjd med det!

Och förra helgen var det dags för SM finalen i Enköping. Låg 2a inför helgen med 4 poäng upp till 1an. Jag visste att jag skulle behöva vinna och hon som ledde skulle behöva bli 3a eller sämre för att jag skulle kunna vinna totalt. Hade inte den bästa uppladdningen då jag hade varit sjuk i mer än en vecka innan. Men det kändes ganska bra direkt och det var jättekul att köra! Jag lyckades vinna dagen och hon som ledde i totalen blev 3a, och då räckte det till att jag kunde ta mitt första SM Guld! Jag är jättenöjd och det var kul att lyckas med ett mål jag haft länge!

Nästa tävling är Rännelsättsloppet i Eksjö som är nu på söndag den 24e. Sen blir det GGN i slutet på oktober!

Stort stort tack för all hjälp!!

Mvh, Linnéa Åkesson

Vännerna på MIdland gratulerar!

Resurslänkar

Linnea FB

Ämnen

Lifestyle, Fashion, LeisureSport

Tags

SKRIVEN AV

Jonas Udd

jonas.udd@midland.se

+46-31-725 34 01

Bilder & videor