Linnéa Åkesson in action!

2022-11-13 09:00:00

Linnéa tuggar på i EM, VM och en hel del annat

Hej på er, hoppas allt är bra!

Har precis kommit hem från sixdays (lag VM) i Frankrike vilket har varit 2 riktigt bra veckor med mycket körning. Det rullade på bra och jag kände mig piggast i slutet av veckan. Vi körde ca 8h per dag och 25-30 mil per dag. Vi i det svenska damlandslaget med mig, Hanna Berzelius och Emelie Borg Nilsson lyckades köra till oss en 4e plats. Individuellt körde jag till mig en 13e plats och blev även bästa svenska. På den sista dagen (lördagen) körde vi ett crossheat där jag lyckades bli 8a vilket var riktigt kul att avsluta med så bra resultat. Var verkligen en jätterolig upplevelse och jag lärde mig mycket!

Några veckor innan det var jag i Finland och körde mitt första EM. Var en riktigt tuff tävling men lyckades ta mig i mål vilket jag är nöjd med eftersom det var många som bröt. Hade sträcktider som räckte till en 3e plats men fick några tidsprickar så slutade sen på en 4e plats. Vred till mitt knä på en av transporterna så valde att inte starta andra dagen då jag inte ville riskera något inför när jag skulle till sixdays.

Körde även stångebroslaget i början på juli där jag slutade 2a. Tog starten och ledde ett tag men sen fick jag lite problem och spydde utmed banan så då halkade jag ner till 2a. Annars är jag nöjd med körningen!

Nästa race blir dubbel SM i Töreboda nästa helg och sen någon vecka efter det är det SM finalen i Enköping. Sen är planen att köra VM i Tyskland och sen efter det GGN i slutet på oktober. Efter det blir det nog lite lugnt med tävlingar som jag vet just nu iallafall.

Ha det gött så länge!

Mvh Linnéa Åkesson


Vännerna på Midland önskar lycka till!

Resurslänkar

FB raceklubben

Ämnen

Lifestyle, Fashion, LeisureSport

Tags

SKRIVEN AV

Jonas Udd

jonas.udd@midland.se

+46-31-725 34 01

Bilder & videor