Närmare 100 deltog i golftävlingen.

2021-09-19 20:17:44

Skoglund-Lantz golf tournament i Falköping

Patric på Midland rapporterar direkt från tävlingen:

- Fredagen den 10 september var det återigen dags för den mycket uppskattade årliga golftävlingen regisserad av Skoglunds/LP bilar i Falköping som representerar Kia i regionen.

På morgonen samlades vi ute vid Berga och Falköpings Golfklubb för en dag i bollens tecken. Vädergudarna log mot oss och det var perfekt golfväder med runt 20 grader, knappt en bris inom en träklubbas avstånd.

Startfältet bestod av 86 taggade damer & herrar som delades in i två grupper beroende på handikapps ranking.

Undertecknad tillsammans med Anders från Skoglunds tog en golfbil för att serva deltagarna med diverse energi längs banan, kaffe, dricka och bulle var populärt, värt att nämna är att det smörjmedel (lakritspastill) vi delade ut - mycket uppskattat och lättade upp stämningen avsevärt!

Det var flera tävlingar i tävlingen, dels en vanlig slagtävling där lägst score vann, även två olika hål där närmast hål vann. Priser delades ut för plats 1 – 15 där Midland sponsrade med olja till 3:e och 4:e pris vid en service, även en utlottning hann vi för respektive grupp där vi hade ett mycket uppskattat pris i form av ett ”knivset a la Mannerström” med Midland logga på förpackning.

Ämnen

Sport

Tags

SKRIVEN AV

Jonas Udd

jonas.udd@midland.se

+46-31-725 34 01

Bilder & videor