JOBBA HOS OSS

En utvecklande arbetsplats

Vi är en liten organisation med entreprenörer och utvecklare som arbetar engagerat. Det låter kanske ambitiöst men vi menar att vi både leder och fortsatt ska leda utvecklingen inom vår bransch när det gäller mervärden och miljöåtervinning.

Vi söker nya medarbetare

VI VÄRDESÄTTER VÅRA MEDARBETARE


 

På Midland tycker vi att framåtanda och viljan att lära sig nya saker är viktigt och det genomsyrar vår organisation. Vi vet att olja är inte särskilt sexigt i dagens klimatdebatt och att vi inte är det största oljemärket på marknaden. Dessutom ligger huvudkontoret i Nääs Fabriker, hela 15 minuter utanför centrala Göteborg, alltså en bra bit från Stockholm. Ändå är Midland framgångsrikt med stark tillväxt. Varför? Vi tar hand om våra medarbetare och ser till att alla kan jobba engagerat och hela tiden utvecklas.

Vi vill visa att uttalade och starka garantier ger kunder och konsumenter något mer än ett högkvalitativt smörjmedel – ökad servicekundlojalitet och förtjänst för verkstadskunder samt trygghet och mervärden för servicekunderna. Vår främsta framgångsfaktor är våra medarbetare som tillsammans med våra kunder skapar försäljning och utveckling.

VAD VI SÖKER

Viktiga egenskaper för att jobba hos oss

Hos oss på Midland får du stort ansvar för dina uppgifter och geografiska distrikt. Du får därmed stor frihet att själv påverka resultat och utveckling av långsiktiga kundrelationer. Du tycker om att fråga, lyssnar på kundernas behov och problem, är kreativ i dina lösningar och visar engagemang som ger förtroende och partnerskap. Du gillar vår mission att få våra kunder att tjäna mer pengar samtidigt som vi gör Midland till en utmanare gentemot de stora konkurrenterna.

 

Du gillar också vårt envisa arbete för en bättre miljö. Midland är branschpionjär för certifierad återvinning av spilloljor och skall, trots att vi är ett mindre oljemärke, aktivt bidra till en mer hållbar hushållning av våra naturtillgångar. Vi ställer höga krav på resultat och arbetsinsats. Och därmed engagemang i våra kunders affärer och lönsamhet. Vilket i sin tur kräver fältkännedom och ständiga resor med övernattningar. Det är ett arbetssätt som i kombination med vår säljmetod ställer höga krav men också ger en stark personlig utveckling.

Har ditt fordon Motorgaranti kontaktar du din serviceverkstad och/ eller Midland på telefon 031-725 34 00 eller info@midland.se Vi träffas gärna för att berätta mer!