Motorsport

Midlands förare sticker ut

Vi är väldigt stolta över de förare och team vi har förmånen att sponsra. Genom att samarbeta med dem kan vi stötta dem i deras sport och även se till att de får motorolja av högsta kvalitet till sina fordon.

TCR, STCC & Top Fuel

Kågered Racing

Micke Kågered Racing är ett Linköpings-baserat racingteam. Micke Kågered är flerfaldig SM- och Europamästare. Vi sponsrar Kågered racing för att stärka satsningarna inom racing, utbildning av fordons-gymnasier och ser till att de får bästa möjliga kvalitet på motorolja till deras bilar.

DRAGRACING

Urs Erbacher

Urs Erbacher är en schweizisk dragracer, han började med dragracning under 80-talet och har jobbat sig uppåt inom sporten och håller nu på med Top Fuel som är elitklassen inom dragracing.

DRAGRACING

Jndia Erbacher

Jndia Erbacher är Urs Erbadchers dotter och hon blev intresserad av dragracing redan när hon var 3 år. I september 2019 körde Jndia på den näst snabbaste tiden i Europa med 3 817 sekunder och bryter hastighetsrekordet i Top Fuel med 513 km/h .

OFFSHORE RACING

Veronica Olderin

Veronica Olderin är världsmästare i offshore racing och håller även på med dragracing. För Midland är det naturligt att hänga på unga team med tjejer inom motorsport och vi är väldigt glada för hennes framgångar.

ENDURO

Enduro

Emelie Borg Nilsson

Enduro

Amanda Elvin

Enduro

Johanna Götvall